The Reconnection
Copyright © 2018 www.lana-reconnect.se 
lana-reconnect@live.se
 
 

Boka tid nu
kontakta mig
lana-reconnect@live.se

Överst på sidan
"Om du har tur,
kommer ditt helande
i den form
du väntat dig.
Om du verkligen
har tur,
kommer ditt helande
i en form
du inte ens drömt om - en som universum speciellt
har i åtanke
för dig"           Tillbaka
Tillbaka
Tillbaka
Dr Eric Pearl demonstrerar Reconnective Healing:

Dr William Tiller, Professor Emeritus vid Standford University berättar om sin forskning rörande Reconnective Healing:
The Living Matrix, dokumentär om The New Science of Healing:
Forskning runt
Reconnective Healing
Bok "Science Confirms Reconnective Healing" (2012) utgiven av Dr Konstantin Korotkov
+46 70 277 21 90
lana-reconnect@live.se
Dr Eric Pearl "Heal Others,
Heal Yourself"
Reconnective Healing
650SEK/session

Det behövs bara 1-3 sessioner
The Reconnection


Genomförs en gång i livet och
består av två sessioner
med minst 24 och högst 72 timmar i mellan.


333 euro totalt för båda sessionerna
Kostnaden är densamma i hela Europa.
Du kan betala i svenska kronor
enligt den valutakurs som gäller på första sessionens dag.

The Reconnection genomförs inte på distans utan enbart vid behandling hos mig.
Dr. Eric Pearl som introducerade denna kraftfulla metod anser att Reconnective Healing® kom till som en del av människans evolution.  Den är helheten och universums intelligens. Om andra energihealingstekniker behöver ceremonier, symboler eller ritualer som oftast är bevis på vår rädsla, är Reconnective Healing® befriad från sådana åtgärder. Om vi släpper taget om våra rädslor får vi tillgång till de oerhört vitala krafter som finns i Reconnective Healing®.

Det anses att Reconnective Healing
® sprider energi, ljus och information och återkopplar oss till universum inte bara genom en ny uppsättning av helande frekvenser utan möjligen genom en helt ny bandbredd. Dess faktiska existens har visat sig tydligt i praktiken och i laboratorier. Intensiv forskning i Reconnective Healing bedrivs® bl a av Dr William Tiller, Dr Gary Schwarts och Dr Konstantin Korotkov. De dokumenterade mätningar av hjärn- och hjärtaktivitet som gjordes på både utövare och mottagare av Reconnective Healing® visar att Reconnective Healing® skiljer sig markant från tidigare kända energihealingsformer.

Läs mer på TheReconnection.com
Observera: Reconnective Healing behandlar inte specifika sjukdomar eller hälsoproblem. Jag kan inte ge dig garantier mot specifika åkommor. Avbryt inte medicinering utan din läkares råd. Avsikten med Reconnective Healing är i första hand att återställa balansen som i sin tur kan medföra tillfrisknande.
Du kan välja The Reconnection om du söker djupare utveckling i ditt liv på alla plan, d.v.s. om du vill få nya möjligheter i livet och en klarare bild av din egen livsväg. The Reconnection avser transformation till en högre välbalanserad varelse. Ur balansen skapas hälsa som en form av den. The Reconnection startar en process som innebär en stor utveckling för dig. Den leder till ett mer harmoniskt liv och du blir lyckligare i det du gör.


.
Health by Lana
Welcome to  Lana Reconnect
Health by Lana
Lana Reconnect
Enligt forskning skiljer sig Reconnective Healing® avsevärt från tidigare kända energihealingsformer. Det är flödet av energi, ljus och information som du tar emot under Reconnective Healing®. Reconnective Healing® är en kraftfull behandling  som kan komma att bli läkande för dig. Reconnective Healing® hjälper till att återskapa kroppens egen balans och sätter igång läkande processer i kroppen och själen. Reconnective Healing® kan passa bra även för dem som vill öka prestationsförmåga när man tränar eller jobbar hårt.
Under behandlingarna ligger du bekvämt och påklädd på en behandlingsbänk och blundar. Det här är ett bra tillfälle för dig att bara slappna av och förhålla dig öppet till det som händer medan jag arbetar med händerna utanför din kropp. Du behöver inte uppleva något speciellt men du kanske gör det.
Reconnective Healing® på distans

650SEK/session

Reconnective Healing på distans är lika kraftfull som att få en behandlig när du besöker mig.
Effekten av behandlingen kan visa sig under eller strax efter Reconnective Healing sessionen. Förbättring kan komma också efter ett tag medan energier som du har fått under behandlingen verkar i kroppen.

Om du inte uppnått det resultat du förväntade dig efter den första behandlingen kan du - vilket jag rekommenderar - ta två behandlingar till. Mer än tre Reconnective Healing sessioner i ett sträck rekommenderas inte. Om du vill prova på nytt, måste du vänta några månader.
Reconnective Healing är en positiv och upplyftande behandling som bringar fram kroppens och själens inneboende glädje och kraft. Varje gång jag hör klienternas berättelser om vad de upplevt under behandlingen och efteråt, känner jag ödmjukhet och förundran inför Livet.
 
Som Reconnective Healing Foundational & Reconnection-Certified Practitioner, utför jag behandlingar som kan göra skillnaden i ditt liv. De gäller din hälsa och din personlig utveckling. Dessa behandlingar går på djupet, skapar balans och god hälsa och kan bli ett nytt steg i din utveckling. Reconnective Healing® är för dem som vill starta eller uderlätta läkningsprocesser, vill lösa upp blockeringar i kroppen och själen,  förbättra livskvalitet, d.v.s. för dem som vill skapa god hälsa på alla plan. The Reconnection® är för dem som vill utvecklas, få djupare förståelse av livsprocesser, ökat livsperspektiv, skapa och bevara balansen i stressande livssituationer. Om du vill tydligare se dina mål och vägen dit, skapa glädje i ditt liv och din omgivning, välj The Reconnection®. Boka gärna en Reconnective Healing® behandling innan du tar emot The Reconnection®. Fullständig information on Reconnective Healing® och The Reconnection® hittar du på www.thereconnection.com. Kontakta mig, svarar jag gärna på dina frågor.