Kosttillskott och hudprodukter
  + 46 70 277 21 90
lana-reconnect@live.se
Varför kallas det Gel?
Enligt den internationella Aloe Vera standarden, kan Aloe Vera drinken kallas "Gel" om den innehåller minst 85% av Aloe Vera gel; "Juice" får ha åtminstone 50% av Aloe Vera gel, och "Aloe Vera drink" får innehålla mindre än 50% Aloe Vera gel.
Vad innehåller Aloe Vera?
En blandning av vitaminer, mineraler, aminosyror, enzymer och sackarider. Forskarna har fram till idag hittat 75 kända, viktiga näringsämnen. Ett viktigt ämne i Aloe Vera är saponiner, ett naturligt tvålämne som hjälper oss att bli av med slaggprodukter i vår tarmkanal. Aloe Vera är verksam på vår hud, slemhinnor och mage-tarmkanal
 
Tillbaka
 

Vill du veta mer eller boka tid, 
kontakta mig
lana-reconnect@live.se

Copyright © 2018 www.lana-reconnect.se 

"Du frågar mig vilka hemliga krafter som höll mig uppe under mina långa fasteperioder.
Jo, det var min orubbliga tro på Gud, min enkla livsstil och aloe, vars fördelar jag upptäckte när jag kom till Sydafrika i slutet av 1800-talet"
Mahatma Gandhi (citerad från Dr Peter Athertons bok "Aloe Vera Läkeplantan" 2007)
Health by Lana
Welcome to  Lana Reconnect
Health by Lana
Lana Reconnect
Överst på sidan
Dina celler, din kropp, din hälsa: Du har aldrig tidigare sett en produkt som ASEA. Det beror på att det är världens första kosttillskott som innehåller redoxsignalmolekyler. ASEA är den enda drycken på marknaden som innehåller redoxsignalmolekyler i en stabil form producerade med hjälp av den unika, vetenskapligt baserade teknik.  ASEA innehåller en balanserad blandning av redoxsignalmolekyler, som är praktiskt taget identiska med de molekyler som produceras av friska celler i kroppen och som behövs för cellkommunikationen. Allt i din kropp händer på cellnivå. Redoxsignalmolekyler skapar möjlighet för reparation och ersättning av skadade celler; bidrar till återställning av normal frisk vävnad, till aktivering av  antioxidanter och immunförsvar. 
Redoxsignalmolekyler är vitala för cellers hälsa. Efter 12-årsåldern tillverkar våra celler färre och färre av redoxsignalmolekyler och vid 80-årsåldern återstår bara 10% av dess produktion. ASEA är världens enda källa för förnyelse av Redoxsignalmolekyler.
Beställ ASEA på min ASEA sida 
       
Aloe Vera Gel: En förutsättning för god hälsa är en mage som är i god form, eftersom 70% av immunförsvaret sitter just i magen.  Aloe Vera Gel håller slemhinnan i magen i form och detta hjälper också att öka upptaget av vitaminer i kosten. Aloe Vera bevarar balansen mellan goda och dåliga bakterier och motverkar en för sur miljö i magen. Det ökar ditt välbefinnande,  och du känner dig mer energisk och kraftfull.
För träning och resa. Tycker du om att resa? Tränar du? Då finns det utmärkta produkter exakt för just det ändamålet! Aloe Vera Gelly, Aloe First, Aloe Heat Lotion, Forever Ultra Shake (proteindryck i två olika smaker), AGRI+ (med aminosyran L-arginin). Jag kan föreslå dig produkter för ditt eget träningspaket och "kan-inte-vara-utan resekit". Då kan du träna, resa, sola med största säkerhet och stort nöje!
Jag säljer inga Aloe Vera produkter på nätet.
Du får personlig service och råd från mig.
Skriv dina frågor eller beställ produkter via  aloevera_hos_svetlana@hotmail.se
lana-reconnect@live.se

Som återförsäljare av Forever Living Products, erbjuder jag 100% trygghetsgaranti. Det unika här är att du under 90 dagar kan testa och använda de köpta produkterna.  Är du inte nöjd får du pengarna tillbaka.
Forever Living Aloe Vera Produkter
Tillbaka
Tillbaka
ASEA RENU 28 Anti-Wrinkle Gel
Slide Show Before and After ASEA RENU 28
Förnya din hy på 28 dagar!
Redox Signal gel för utsidan! 

Renu 28 för den naturliga hudförnyelseprocessen: 

*  Inga tillsatser; inga parabener; bara 4 naturliga ingredienser;
* Tillför huden redox signalmolekyler (kroppens egen produktion av dessa livgivande molekyler i cellerna avtar med åren);
* Passar alla oberoende av hudtyp. Då du använder Renu 28 behöver du inte avstå från dina vanliga hudvårds- eller make-up produkter:
*  Verkar snabbt;
*  Dermatologiskt och kliniskt testat;
*  Inte bara för ansiktet utan för hela kroppen!
Beställ Renu28 och RenuAdvanced
på min ASEA sida 
 
www.athleteedge.com
www.amazingmolecules.com
 
Vad är redoxsignalmolekyler?
Vad säger läkare och forskare?
Klicka på nedanstående länkar för att få mer info:
 
VRID TILLBAKA KLOCKAN
RenuAdvanced
Nu lanserar ASEA RenuAdvanced, en unik produktserie som motverkar hudens åldrande med redox-teknik
http://lana-reconnect.teamasea.com
http://lana-reconnect.teamasea.com